Singel sammen sex reiser Det er blitt stadig mer akseptert at single kvinner reiser til varme land for å oppleve kjærlighet. Mange steder tilbyr menn omsorg eller bare ren sex i bytte for mat, losji, De betaler også alt de spiser, drikker og gjør sammen. Sexturister strømmer til Thailand, Cuba, Gambia og andre land over hele Det er helt uakseptabelt å sy sammen reiser der en prostituert er. Vårt sexpanel deler sine tanker om sex i ferien. Her er de jo mer løs. Linn: Det er bare å reise over landegrensa, så blir det straks heftigere. PÅ SINGELTUR: Siv Norheim (26) dro på organisert singeltur til Nepal og India. Her fra en fjelltur i nærheten Mange blir gode venner underveis, og reiser sammen på turer senere, sier hun. Her er sex-snappen sendt til far.

Jeg reiser stort sett alene, og foretrekekr denne måten, i alle fall på lengre turer. Storbyweekends etc er det greit å være sammen med noen, men på lengre turer. PÅ SINGELTUR: Siv Norheim (26) dro på organisert singeltur til Nepal og India. Her fra en fjelltur i nærheten Mange blir gode venner underveis, og reiser sammen på turer senere, sier hun.

Her er sex-snappen sendt til far. Hun er 24 år og reiser verden rundt på turer betalt av menn som vil ha vært medlem på datingside som «kobler reiseglade single sammen».

Sexturister strømmer til Thailand, Cuba, Gambia og andre land over hele Det er helt uakseptabelt å sy sammen reiser der en prostituert er. PÅ SINGELTUR: Siv Norheim (26) dro på organisert singeltur til Nepal og India. Her fra en fjelltur i nærheten Mange blir gode venner underveis, og reiser sammen på turer senere, sier hun. Her er sex-snappen sendt til far. Vårt sexpanel deler sine tanker om sex i ferien. Her er de jo mer løs.

Linn: Det er bare å reise over landegrensa, så blir det straks heftigere.

Karibia: Solferie - sex inkludert - DinSide

Eksakt antall er vanskelig å si, for alle som booker kun fly med oss blir registrert som en enkeltperson på reise, selv om de reiser sammen med. Det er blitt stadig mer akseptert at single kvinner reiser til varme land for å oppleve kjærlighet. Mange steder tilbyr menn omsorg eller bare ren sex i bytte for mat, losji, De betaler også alt de spiser, drikker og gjør sammen. Jeg reiser stort sett alene, og foretrekekr denne måten, i alle fall på lengre turer.

Storbyweekends etc er det greit å være sammen med noen, men på lengre turer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail