Sex i bibelen sex i Gelius har i arbeidet med boken gått gjennom Bibelen på ny, og funnet tekster som omhandler sex, som han selv hadde glemt var der. Hevder at Bibelen oppfordrer til å «dyrke sex og kåtskap», i ny bok. Bibelen fordømmer unektelig seksuell umoral, men er sex før ekteskapet en synd? Ifølge 1. Korinterbrev så er svaret ”Ja, selvfølgelig”. "Men siden det er. At mitt tidligere innlegg om homofile og lesbiske har stått i Dagen som ett av de mest leste i over ett år, har virkelig overasket meg. At det kunne.

Sex før ekteskapet - ivory-bronze.com

Det finnes ingen tekster i Bibelen som eksplisitt sier at "det er forbudt med sex (med seg selv eller andre) før ekteskapet".

Skal man si noe generelt om dette, må. Kjøp Sex i Bibelen. Sogneprest Einar Gelius har lest Bibelen på nytt fra første til siste ord. Han prosjekt er gjennom bibelsitater å vise. BIBELEN: Forholdet mellom kropp og ånd eller for deg saks skyld mellom sex og bibelen er ganske viktig og fortjener både opplysning og.

Forbyr Bibelen seksuell nytelse? Er det galt å ha sex? Bibelen forbyr ikke sex, men sier det er en gave fra Gud. Den setter imidlertid grenser for seksuallivet. Sex. Sex er en gave Gud har gitt til gifte mennesker. Det står i Bibelen, Ordspråkene 5, ”Gled deg over din ungdoms hustru, den elskelige hind, den. Gelius har i arbeidet med boken gått gjennom Bibelen på ny, og funnet tekster som omhandler sex, som han selv hadde glemt var der.

At mitt tidligere innlegg om homofile og lesbiske har stått i Dagen som ett av de mest leste i over ett år, har virkelig overasket meg. At det kunne. Det finnes ingen tekster i Bibelen som eksplisitt sier at "det er forbudt med sex (med seg selv eller andre) før ekteskapet".

Skal man si noe generelt om dette, må. Sex i Bibelen er en vakker bok om sex og menneskers naturlige drifter. Boken er med på å sette nytt søkelys på religion og deres syn på seksualitet. Einar Gelius.

Hva sier Bibelen om sex før ekteskapet?

Sex i bibelen sex i Når en mann forfører en ung pike som ikke er forlovet, og ligger med henne, da skal han betale brudeprisen og ta henne til kone.

Tantetips Månedens Utfordring! Jeg har altså store problemer med å finne noen steder i Bibelen der man ut fra et enkelt bibelvers eller sammenhengen kan konkludere med at "sex med andre før ekteskapet er synd". Mennesket som åndsvesen handler om respekt og integritet i forhold til kroppen - og motsatt.

Del denne artikkelen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail