Facebook video chat hemmelig Sende meldinger, bilder og videoer · Gruppesamtaler · Tale- og videosamtaler · Messenger-kontakter · Hemmelige samtaler · Stedsdeling · Dagen min; Tilbake. (Dagbladet): Det er ingen hemmelighet at Facebook jobber for å bli vår imidlertid Facebook alle over på Messenger, og alle chat-samtalene. Slik sender du hemmelige meldinger på Facebook Messenger I juli i år meldte vi at Facebook var i ferd med å teste ut ende-til-ende-kryptering i Messenger lar deg nå ha videosamtaler med flere personer samtidig. Ny, stor Skjermbilde med appene Messenger, Twitter, Facebook og Snapchat. Reagerer du når Facebook sier "vilkår". Det hjelper ikke å posten en "juridisk erklæring". Dette betyr de nye vilkårene for deg · Ricky Gervais.

I Norge er muligens Facebook Messenger aller størst. kun bruke ren tekst i en kryptert samtale, verken bilder, video eller formateringer støttes. Slik sender du hemmelige meldinger på Facebook Messenger I juli i år meldte vi at Facebook var i ferd med å teste ut ende-til-ende-kryptering i Messenger lar deg nå ha videosamtaler med flere personer samtidig. Ny, stor Skjermbilde med appene Messenger, Twitter, Facebook og Snapchat.

Tidligere i denne uka kunne vi lese på Facebooks egen pressemeldingsside at selskapet nå starter å teste «ende-til-ende-kryptering» i sin  Mangler: video.

Slik sender du hemmelige meldinger på Facebook Messenger I juli i år meldte vi at Facebook var i ferd med å teste ut ende-til-ende-kryptering i Messenger lar deg nå ha videosamtaler med flere personer samtidig. Ny, stor Skjermbilde med appene Messenger, Twitter, Facebook og Snapchat. Det kan være mange gode grunner til å holde ting hemmelig, uten at vi skal gå nærmere inn på det.

Så når Facebook nå innfører såkalte  Mangler: video. Nå kan du finne «hemmelige» meldinger på Facebook messenger nylig, for å ta opp kampen mot Snapchat.

Kunne ikke spille av video.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail